Mortsel - Roderveld (Lode Vissenaekenstraat 54)

 

Inschrijvingsregister: Mortsel

 

 

 

Op de hoek van de Roderveldlaan en de Lode Vissenaekenstraat werd op het braakliggend perceel een nieuwbouwproject met sociale koopappartementen gerealiseerd. Het project bestaat uit 37 appartementen met deels zuidgerichte tuinen en/of terrassen op de verdiepingingen. Aan het einde van helling naar de parkeergarage is een fietsberging en ligt de ondergrondse garage met autostaanplaatsen voorzien voor één auto per woongelegenheid. De wooneenheden zijn te bereiken via de gemeenschappelijke inkomhal op de gelijkvloers en de twee liften.

 

De woningen beschikken over 2 of 3 slaapkamers en zijn afgewerkt, op de keukeninrichting, vloerafwerking en schilderwerken na. Kopers kunnen op basis van de eigen smaak en financiële middelen de woning verder afwerken. De prijzen voor de appartementen liggen tussen 164.000 (voor app. met 2 slpk’s op 1e verdieping) en 261.000 euro (voor app. met 3 slpk en groot terras op 7e verdieping). Dit is inclusief autostaanplaats en inclusief btw.

 

Een twintigtal appartementen, waaronder alle gelijkvloerse, werd al verkocht. Er zijn nog 17 appartementen te koop.

 

Hier kan je plannen en foto's (.pdf) vinden.

 

Heb je interesse in dit project? Kijk na of je voldoet aan de voorwaarden en stuur een e-mail naar koopwoningen@arroantwerpen.be om je in te schrijven in het register van Mortsel. Ben je al ingeschreven? Zodra we de volgende bezoekmomenten en toewijzing organiseren, brengen we je op de hoogte.